VSDW Symposium Day: Animals for Development @ University of Ghent

November 4, 2017

Beste studenten en andere enthousiastelingen,

 

Op woensdag 22 november zal er een prachtig symposium worden gehouden op onze eigen faculteit. Samen met Dierenartsen zonder grenzen, Prof. Janssens en met de hulp van het UGent Global Minds Fund organiseren wij; Animals for Development.

 

Tijdens deze middag zullen de sprekers jullie alles kunnen vertellen over de sociale ontwikkeling in het zuiden en de conflicten tussen veeteelt en wildlife. Er zal een ook debat worden gehouden over alternatieve eiwit bronnen, en hoe wij dit soort milieuvriendelijke alternatieven toe kunnen passen op onze eigen veeteelt. Kortom een hele boeiende middag voor iedereen die interesse heeft voor een wereldwijde duurzame toekomst in veeteelt.

 

Het evenement zal plaats vinden in de nieuwe Resto van de faculteit diergeneeskunde (Salisburylaan 188, Merelbeke) vanaf 15:00 tot 20:00. Omdat wij internationale sprekers hebben zal de voertaal op het symposium engels zijn. Tijdens de pauzes zullen er wat hapjes zijn voorzien. Inschrijven kan via de onderstaande link en op onze website vsdw.be. Het is ook zeker mogelijk om een deel van het symposium bij te wonen als je nog les of practicum hebt, gelieve dit aan te duiden bij de inschrijving zodat wij een goede inschatting kunnen maken,

We zien jullie graag 22 November.